Wie zijn wij
Wie zijn wij?

Meer over Meander educatie

Onderwijs is in Nederland een actueel thema van alle tijden, zowel vanuit een politiek, als een sociaal-maatschappelijk perspectief. Het verbeteren van het niveau en de kwaliteit van het onderwijs is wellicht hierbij het belangrijkste onderwerp. De verwachtingen vanuit de maatschappij van onderwijsinstellingen zijn hooggespannen. De druk die deze verwachtingen met zich meebrengen kunnen de instellingen echter niet aan. De uitvoering van het eigen programma door de onderwijsinstellingen vergt immers reeds enorm veel tijd en energie.

Het is doorgaans dan ook voor de hand liggend dat externe partijen, zogeheten instituten, worden ingeschakeld bij onderwijsinstellingen voor ondersteuning bij de werkzaamheden. Deze instituten lijken in de afgelopen jaren, door toedoen van allerlei ontwikkelingen rondom het thema onderwijs, enorm populair te zijn geworden. Echter voldoen jammer genoeg niet al deze partijen aan de criteria om volwaardig, als professionele ondersteuner op te treden bij onderwijsinstellingen.

Bij Meander educatie zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van kwalitatief hoogstaande bijles/huiswerkbegeleiding binnen provincie Zuid-Holland. Binnen deze regio zijn wij al enkele jaren actief, wat ons een gerenommeerde reputatie heeft opgeleverd. Onze sterke punten zijn de persoonlijke benadering, dienstlevering op eigen locatie en of aan huis, innovatief, resultaatgericht, getalenteerde docenten en een breed aanbod van vakken met hart voor onderwijs. Wat onze aanpak succesvol maakt, is dat wij ook de ouders en – waar nodig – de school betrekken bij het gericht werken aan verbetering van de schoolprestaties! Naar onze overtuiging is dat één van de belangrijkste succesfactoren van bijles!

Samen bouwen wij aan de ontwikkeling van de leerlingen!

Missie & visie

De wortels van onderwijs zijn bitter, maar de vrucht is zoet” zei Aristoteles. Als Meander onderwijs hebben wij de missie om die vruchten te plukken bij de leerlingen. Wij zijn er heilig van overtuigd dat leerlingen meer nodig hebben dan iemand die je alleen helpt met het huiswerk. Elk kind is uniek, met eigen talenten en vaardigheden. Je kan een olifant niet leren vliegen, en een vis niet leren rennen. Wij hebben als doel om ieder uniek kind zijn eigen horizon te verbreden en eigen talenten te ontplooien. Dat doen we met geschoolde begeleiders, een luisterende oor en een aandacht gevende houding. Onderwijs is immers het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen.