Wie zijn wij
Vacatures

Werken bij Meander educatie

Voor verschillende vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste huiswerk- en bijlesdocenten Als docent, begeleid je op de toegewezen dagen voor primair onderwijs groep 4 t/m groep 8 en voortgezet onderwijs van 1e tot 6e klas. Voor primair onderwijs zijn wij op zoek naar docenten die bijlessen kunnen verzorgen in de kernvakken taal en rekenen en voor voortgezet onderwijs in meerdere vakken. Naast bijles ondersteun je ze met het maken van een planning, geeft tips over hoe ze het beste kunnen leren, beantwoordt hun vragen over de leerstof, kijkt mee met het maken van het huiswerk en zorgt eventueel voor een overhoring/oefentoets. Daarnaast kunnen studenten die bij ons in dienst treden – afhankelijk van hun achtergrond, ervaring en opleiding – worden ingezet bij andere projecten en onderzoeken.

Vacature huiswerk- en bijlesbegeleider

Herken je jezelf hierin? Lees dan nu verder!

Functie- en opleidingseisen

Je hebt affiniteit met middelbare scholieren en vindt het een leuke uitdaging om met de leerstof bezig te zijn en het op de middag aan hen uit te leggen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, waardoor je minstens twee middagen in de week kunt werken.

Wat bieden wij?

Wil jij werken als huiswerkbegeleider? Solliciteer dan vandaag nog!

Stuur je CV & motivatiebrief per mail naar: info@meandereducatie.nl. Wij zullen je aanvraag z.s.m. in behandeling nemen.